x

Hør: TV-2 klar med første single fra deres 18. album

Hør: TV-2 klar med første single fra deres 18. album

TV-2 er klar med single-forløber for deres kommende 18. album. Du kan høre "Frys" i WiMP og Spotify her forneden.

Denne gang har TV-2 haft yngre samarbejdskræfter med i studiet. "Frys" er nemlig blevet til i samarbejde med producerne Mads Bjørn og Maskinen, (Andreas Sommer) og om dem fortæller Steffen Brandt: "Samarbejdet med de to producere Andreas Sommer og Mads Bjørn er helt nyt og sprudlende. Bandet har altid gerne ville finde sig selv i tidens lydbillede, men med Mads og Andreas er udfordringen taget op: Plejer er død, energien lever."

"Frys" er en popsang, som kun TV-2 kan skrive dem. Det let melankolske løftes ind i et rum af håb. Steffen Brandt fortæller om tankerne bag nummeret: "Frys er både den kulde, der rammer helt ind i hjertet og samtidig den kraft, der stædigt ønsker at fastholde øjeblikket: Det øjeblik, hvor man er til stede, og alting giver mening. Lad bare det nu vare for evigt. Please! Det er det, en popsang kan tillade sig, at være lidt stor i slaget."

Det kommende studiealbum kommer til bestå af 12 nye sange, og det er produceret af Andreas Sommer og Mads Bjørn. Det skulle indeholde et par overraskende duetter og et hemmelighedsfuldt besøg fra USA. I 2011 udkom det seneste album fra TV-2. "Showtime" blev platin-certificeret og var da også en både anmelder- og publikumssucces. GAFFAs Jan Opstrup Poulsen kvitterede med fire stjerner under overskriften: "Danmarks kedeligste orkester fester glimtvis igennem på sikker jubilæumsudgivelse."

Hør "Frys" i WiMP og Spotify her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA