x

Pædofil rocksanger scorer kassen

Pædofil rocksanger scorer kassen

Den tidligere frontmand i Lostprophets, Ian Watkins, står til at få 1,4 millioner kroner udbetalt, når han bliver løsladt fra fængsel, grundet salget af en turné-virksomhed han ejede med sine tidligere bandkammerater. Det skriver NME.

Efter Watkins i 2013 blev dømt for en række grove seksuelle overgreb på børn, instruerede hans tidligere bandkammerater revisorer i at skille virksomheden Goonies Touring Company, som blandt andet tog sig af Lostprophets affærer, af og sælge den.

Virksomheden havde næsten 2 millioner kroner liggende i kontanter og mere end 5 millioner stående i aktiver, og de penge vil blive delt mellem bandmedlemmerne.

En kilde til engelske The Mirror har fortalt: "Watkins er berettiget til beløbet, fordi det er penge tjent af bandet, før skandalen brød løs. Mange mennesker vil nok føle kvalme over, at han har en pæn lille skat ventende på sig, når han bliver løsladt, men det er hans penge, og han vil få dem udbetalt."

Den 37-årige Watkins tjener stadig på royalties fra Lostprophets' musik, mens han sidder i et topsikret fængsel.

Watkins blev dømt sammen med to kvinder, der også har erklæret sig skyldige i en række af anklagepunkterne. Kvinderne er mødre til nogle af de børn, der har været udsat for overgrebene. De to kvinder er idømt henholdsvis 17 og 14 års fængsel.

Derudover skal han ikke se frem til at blive løsladt før tid, da en dommer i juli sidste år stadfæstede dommen. Dommeren mente, at forbrydelserne var af så grov karakter, at den tildelte dom var retfærdigt passende.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA