x

Ghost of Belle Starr udgiver debut-ep

Ghost of Belle Starr udgiver debut-ep

Aarhusianske Ghost of Belle Starr udgav i går deres selvbetitlede debut-ep. Herfra kan du se musikvideoen til singlen "Pink Guillotine" samt et live-nummer, "Sun In My Eyes", forneden.

Udgivelsen er den foreløbige kulmination på flere års hårdt arbejde og insisterende tro på, at sangene først er klar, når de er klar. Vetos Troels Abrahamsen har også haft en finger med i spillet. Ep'ens tema kan bedst beskrives som ligevægt. Gruppen har i hele deres kreative proces kredset om tanken om, at alle følelser har deres modsætning, og at man kommer til at opleve hele registeret i sin levetid. Det kommer konkret til udtryk i sange, der portrætterer en høj grad af melankoli og tristhed på en ubesværet let og afklaret måde.

I slutningen af sidste år udgav bandet deres første single fra ep'en - nummeret "Pink Guillotine", som blev fulgt af en psykedelisk video sammensat af meget personlige klip fra private øjeblikke og sekvenser fra den franske eksperimentalfilm fra 1924, "Ballet Mécanique".

I november 2013 spillede Ghost of Belle Starr til RECession i Aarhus. Her indtog de scenen på Radar, og GAFFAs Ole Rosenstand Svidt kvitterede med fire stjerner. Han opsummerede: "Alt i alt var Ghost Of Belle Starr en dejlig start på en musikspækket weekend, hvor man fik varmet ørerne op med behagelig indie-rock af et velspillende band."

Se "Pink Guillotine" og "Sun In My Eyes" her: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA