x

AC/DC og Madonna blandt optrædende til Grammy Awards

AC/DC og Madonna blandt optrædende til Grammy Awards

Det bliver en ren stjerneparade på scenen, når den 57. Grammy Awards løber af stablen i Staples Center den 8. februar. Prisuddelingen har offentliggjort AC/DC, Madonna, Ariana Grande, Ed Sheeran og Eric Church til aftenens live-program.

Madonna var først på aftrækkeren, da hun drillende lagde et billede op på Twitter mandag aften, hvor artworket fra "Rebel Heart" bliver mixet med en Grammy-statuette. "Rebel Hearts vi ses den 8. feb @TheGrammys," skrev hun. Hendes manager Guy Oseary har til Billboard bekræftet, at hun ganske rigtigt optræder. Det vil være hendes femte gang på scenen til den amerikanske Grammy Awards.

Aftenen bringer også AC/DC tilbage i scenens rampelys. Der spekuleres på nuværende tidspunkt i, hvorvidt den skandaleramte trommeslager Phil Rudd vil være at finde på sin vante plads bag tønderne. Han blev sidste år anholdt på New Zealand og anklaget for mordplaner (sigtelserne er senere blevet droppet) og besiddelse af euforiserende stoffer. Han skal indfinde sig i retten den 10. februar, så om han kommer med til Grammy Awards er uvist. Han har dog tidligere udtalt: "Jeg skal tilbage og arbejde med AC/DC, og jeg er ligeglad med, hvem der synes om det eller ikke. Jeg vil have mit job tilbage, og jeg vil have mit renommé tilbage."

Ed Sheeran er nomineret i tre kategorier til årets Grammy Awards. Den populære englænder skal dog nok ikke forvente, at landsmanden Noel Gallagher sætter sig til rette i sofaen og klikker ind på tv-transmissionen af aftenens show. Gallagher udtaler i denne uge til NME om Sheeran kommende tre koncerter på Wembley: "Jeg tror ikke, at jeg kan trække vejret i en verden, hvor det overhovedet er muligt. Når du høre den slags blankpoleret pop, og der står en rødhåret fyr med en fucking guitar, virker det undergravende, men det er det fandeme ikke." Sheeran tager det dog helt roligt og har siden tweeted: "Jeg lever i den (verden, red.), det er ganske fornøjeligt."

Ariana Grande er nomineret til to priser: Best Pop Duo/Group Performance og Best Pop Vocal Album for "My Everything". Den imponerede dog ikke Michael José Gonzalez, der kvitterede med to stjerner under overskriften: "Musikalsk varm luft på nye flasker".

Countrymusikeren Erich Church er nomineret i hele fire kategorier. Der varsles flere kunstnere på programmet.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA