x

Eksklusiv premiere: Hør Amasons single Kelly før tid

Eksklusiv premiere: Hør Amasons single Kelly før tid

Efter i en årække at have opnået større single-succes er svenske Amason nu klar med deres debutalbum. "Sky City" udkommer den 27. januar, og du kan allerede nu eksklusivt høre førstesinglen "Kelly" i SoundCloud ved at følge linket her forneden.

Man skal ikke mere end forbi alfabetets to begyndelsesbogstaver, før man er på sporet af, hvorvidt svenskerne kan skære en pop-sang eller ej. "Kelly" er pop i den store nordiske tradition. På "Kelly" vokser Amanda Bermans karakteristisk bløde stemme sammen med bassist Peter Wiinberg, og den drivende bund, hvorpå vokalen svæver, gør singlen en yderst behagelig lytteoplevelse, der får én til at savne varmere tider.

Amason er en del af det svenske kunstner-kollektiv Ingrid, som er søsat af blandt andre Lykke Li, Peter Bjorn and John og Pontus Wiinberg, der er den ene halvdel af producerduoen Miike Snow. Amason består af Pontus Wiinberg fra Miike Snow, broderen Petter Winnberg, Amanda Berman og Gustav Ejstes (Dungen) og Nils Törnqvist. På den kommende "Sky City" synges der både på svensk og engelsk, og bandets øre for den gode melodi er en rød tråd på albummet.

Hør "Kelly" i SoundCloud her:

 

Bliver du øjeblikkeligt fanget, kan du nyde en bid mere og se musikvideoen for singlen "Duvan" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA