x

Nordic Music Video Awards udskyder deadline

Nordic Music Video Awards udskyder deadline

Det går strygende med tilmeldingerne til Nordic Music Awards (NMVA). Faktisk kommer der så mange tilmeldinger, at man har valgt at rykke indsendelses-deadlinen til den 15. februar, så alle kan få en chance for at få sendt deres musik af sted. 

Er du dog hurtig på aftrækkeren og får sendt din musikvideo afsted inden den 1. februar, er der mulighed for, at den bliver valgt til visning på Grønnskjerm, den norske kortfilms-festival, som har bedt NMVA om at stå for værtskabet i år. 

Derudover præsenteres også en helt ny pris. Det drejer sig om Audience Choice Award. GAFFAs 750.000 nordiske læsere får muligheden for at stemme på den musikvideo, de syntes var bedst i 2014, samt indflydelse på, hvem der vinder dette års nye pris.

Nordic Music Video Awards blev afholdt for første gang i maj måned i 2014 i Norges hovedstad Oslo på Sentrum Scene. Det er det eneste awardshow, som fokuserer på musikvideoer fra de nordiske lande. Konkurrencen har til formål at fejre musikvideoen som kunstform i Norden.

Over 500 videoer blev sendt ind det første år, og i slutningen af oktober blev det muligt at indsende sine videoer til årets show. Musikvideoerne skal være lavet i 2014, og konkurrencen er åben indtil den 15. januar, så nu er det ved at være sidste chance for at sende ind.

"I betragtning af, hvor mange film, vi fik i sidste år, har vi i år indgået et samarbejde med Film Freeway til registrering af film og ser frem til et samarbejde med i fremtiden. De indsendte videoer vil blive set og vurderet af en nøje udvalgt jury, og deres nomineringer vil så blive videresendt til vores dommerpanel. Vi er allerede godt i gang med planlægningen af ​​næste års arrangement og ser frem til at se, hvad der er sket i på musikvideo-fronten det forløbne år," udtalte NMVA-arrangørerne, da konkurrencen blev skudt i gang i oktober.

Har du lavet årets bedste video? Du kan nemt sende din video via NMVAs hjemmeside. 

Sidste års vindere var videoer med blandt andre James Blake, Emilie Nicolas og Rosemary skabt af blandt andre Daniel Kragh-Jacobsen og Martin de Thurah.

Hvis du er lidt usikker på, hvad NMVA handler om – eller bare ønsker at tage et hurtigt tilbageklik på sidste års arrangement – opfordrer vi til at se denne film:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA