x

Nibe Festival offentliggør fire nye navne

Nibe Festival offentliggør fire nye navne

Nibe Festival har i dag offentliggjort fire nye navne til årets festival. Det drejer sig om Lukas Graham (billedet), Johnny Madsen Band, Italo Brothers og TV-2.

Lukas Graham har i de senere år været en ren succeshistorie i dansk musik. Sidste år var de da også på farten, og her imponerede Lukas Forchhammer som altid med sin stærke vokal. Til Grøn Koncert i Kolding afprøvede de flere nye numre, som lover godt for dette års festivalbesøg. GAFFAs anmelder kvitterede med fem stjerner og skrev: "Det bemærkelsesværdige ved Lukas Grahams koncert var alle de nye numre. Vi fik selvfølgelig de største hits fra første album, men det var alligevel modigt at satse på så meget nyt. Det blev imidlertid en rendyrket triumf, fordi sangene og deres levering var af så høj klasse, og man følte næsten, at man stod et helt andet sted end på en mark i Kolding. Lad os krydse fingre for, at pladeselskabet snart får nosset sig sammen til at udgive det nye album – for det kan vist kun blive godt."

Vestjyden Johnny Madsen - med den karakteristiske stemme og det utæmmede ydre - har rundet sit 30 års jubilæum som tunerende musiker - og er stadig en ener på den hjemlige musikscene. Johnny Madsen Band er netop nu i studiet for at indspille en samling helt ny skrevne sange med Chief 1 som producer. Albummet forventes udsendt i marts/april 2015.

ItaloBrothers satte for alvor sit præg i musikbranchen i 2007 med megahittet "Colours of the Rainbow". Herefter udgav bandet det ene hit efter det andet, blandt andet det legendariske remix af Mike Oldfields klassiker "Moonlight Shadow", der nåede kæmpe anerkendelse på dansegulve i hele Europa.

TV-2 har deres 18. studiealbum under opsejling, og de har i denne uge sendt førstesinglen "Frys" på gaden. Derudover har forsanger Steffen Brandt også lånt sin vokal til danske Maskinvåds kommende album "SOS", der udkommer i marts. Veteranerne er altid et sikkert festivalnavn, og med et nyt album i ryggen bliver det spændende at se, hvad deres optræden på Nibe byder på.

Billetter til årets Nibe Festival sælges via billetlugen.dk og nibefestival.dk. Det er både muligt at købe dagsbilletter samt 3-dags- og 4-dagsbilletter til de fire dage, som afvikles 1.-4. juli 2015


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA