x

Amager Bio fylder 10 år

Amager Bio fylder 10 år

Siden Amager Bio i 1997 undergik forvandlingen fra biograf til spillested, har nævnte støt og roligt vokset sig til at blive ét af hovedstadens mest velanskrevne spillesteder, der gennem årene har lagt lokale til så prominente bands som Flaming Lips, Mercury Rev og Tindersticks.

Medvirkende til spillestedets succes er uden tvivl musikforeningen 5-øren, der rekrutterer frivillige medarbejdere til afviklingen af koncerterne og i 1997 påtog sig rollen som koncertstedets fødselshjælper.

Amager Bio er en del af kulturkoncernen Amager Kulturpunkt, der er kraftcenter for øens kulturaktiviteter og henvender sig til alle smagsløg i alle aldre.

I år er det så ti år siden Amager Bio blev relanceret som hovedstadens nye spillested. I den anledning bliver der udgivet et jubilæumshæfte, der blandt andet omfatter spillestedets historie og ”kærlighedserklæringer” fra musikere og branchefolk. Derudover vil der i jubilæumsdagene, der løber af stablen fra d.1.-6. marts, blive afholdt koncerter med hiphopperne i Jedi Mind Tricks, Tim Finn, kendt fra både Split Enz, Crowded House og sin egen solokarriere, og vores egen sanger/sangskriver Sebastian.

Besøg Amager Bio på nettet for mere information om koncerterne.

Amager Bio


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA