x

Hør ny sang fra Mew

Hør ny sang fra Mew

Mew har netop udgivet første sang fra deres kommende sjette album. Sangen har fået titlen "Satellite", og albummet med titlen "+-" er på gaden 27. april. Albummet udkommer som cd, digitalt, som dobbelt "heavy weight"-vinyl og som dobbelt-cd-bog i begrænset oplag. Hør "Satellite" nedenfor.

Tilbage i november talte vi med forsanger Jonas Bjerre om det nye album, og dengang sagde han blandt andet følgende:

Hvad kan du fortælle om det nye materiale?

– Det er en meget blandet omgang med masser af forskellige elementer. Vi kommer virkelig vidt omkring – og får også prøvet nogle grænser af. Det bevæger sig fra det kontrollerede og kontante til det mere udsvævende.

Hvordan har det været at have Johan (Wohlert, bassist, red.) med om bord igen?

– Det er fantastisk at have ham med igen! Nu, hvor han er tilbage, kan vi virkelig mærke, hvor meget han har manglet. Især under det indledende arbejde med pladen var der virkelig et tomrum i sangskrivningsprocessen. Så meget, at vores producer (Michael Beinhorn, red.) foreslog, at vi ringede til Johan og at prøve at skrive sammen med ham igen. Og det var han jo så heldigvis klar på – og var endda med på at komme ind i Mew-maskinen igen. Han har ren vild energi og er en kraftfuld musiker – og så er han jo vores gode ven, og det er en kæmpe fornøjelse at have ham med i bandet igen!

Mew debuterede i 1997 med albummet "A Triumph for Man" og har siden udgivet "Half the World is Watching Me" (2000), "Frengers" (2003), "And the Glass Handed Kites" (2005) og "No More Stories..." (2009). Det nye album får altså Mews korteste albumtitel til dato.

Mew har også offentliggjort en forårsturné, som indtil videre dog kun bringer dem til Skotland, England, Holland og Tyskland – samt Roskilde Festival. 

Hør "Satellite" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA