x

Se ny video fra The Smashing Pumpkins

Se ny video fra The Smashing Pumpkins

The Smashing Pumpkins er et band, der efterhånden har set mange musikalske forandringer. Med udskiftende bandmedlemmer og musikalske op- og nedture har frontmand – og hjernen bag meget af musikken – Billy Corgan altid formået at holde en lige linje gennem sin musik.

Og nu er bandet så klar med musikvideoen til første single "Being Beige". Nummeret er fra deres seneste udspil, "Monuments To An Elegy", som udkom sidste måned.

Med den rejse, som efterhånden har præget Billy Corgans karriere, formår han stadig at imponere med The Smashing Pumkins. Dette kunne også mærkes på GAFFAs anmelder, Michael José Gonzalez som skrev således om pladen og gav fire stjerner:

"På det smittende singleudspil Being Beige, der er en smertetung powerpopsang, som kun Corgan kan levere dem – komplet med "world's on fire"-omkvæd. Generelt er det gode vibrationer og syng-med omkvæd, der præger albummet, der – for en Pumpkins-plade – har en gennemgående snert af positivitet over sig. Der trækkes i højere grad på det univers, Corgan dyrkede i Zwan end på 90'ernes grungede prog-rock (Adore undtaget), og albummet føles som et naturligt skridt videre fra Oceania. Der bliver eksperimenteret med nye lyde i Pumpkinland." Læs hele anmeldelsen her.

Videoen kan ses her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA