Nyhed

Funky Nashville tre måneder til USA

MXD lancerer ny stipendieordning, der sender danske grupper på lange udlandsophold

Deltagelse på internationale branchefestivaler kan være en god start, når det gælder danske gruppers muligheder på andre breddegrader. Men hvis man for alvor skal slå sit navn fast på et nyt marked, skal der en anderledes langstrakt indsats til.

Derfor lancerer MXD – Music Export Denmark – nu forsøgsvis en ny stipendie-ordning, så danske grupper gennem længere perioder kan have base i udlandet. Dermed kan de både opfylde og bygge videre på de aftaler og de kontakter, de har allerede ved rejsens start, men også udvikle de nye og spontane muligheder, der opstår undervejs.

Første skud på stipendie-stammen er Funky Nashville, som drager til Nordamerika 7. marts og først vender hjem omkring 1. juni. I den periode vil gruppen spille på MXD-arrangerede showcases ved Canadian Music Week i Toronto, South By SouthWest Festivalen i Austin, Texas, New Music West i Vancouver og i Los Angeles


Funky Nashville vil også få base i længere perioder i henholdsvis Nashville og L.A., som skønnes at være de to bedste områder i USA for gruppens muligheder. Der skal de spille koncerter, indspille med henblik på en ny cd – og så ud og bearbejde alle de mange kontakter gruppen allerede har, samt opstøve nye, som kan hjælpe med at give gruppen amerikansk fodfæste.

Læs mere om ordningen og om Funky Nashville på MXDs hjemmeside


ANNONCE