x

Haim begynder arbejde på nyt album

Haim begynder arbejde på nyt album

Den ene tredjedel af Haim-søstrene, Este Haim, som synger og slår sine folder bag bassen, har gjort sine fans opmærksomme på, at bandet nu er tilbage i studiet. Det er sket på Twitter, hvor hun har lagt et billede op med teksten "here we go again everybody".

På billedet ser man producer Ariel Rechtshaid bag tasterne, med et billede af David Bowie i baggrunden. Ud over at have arbejdet med Vampire Weekend, Sky Ferreira og MNEK var Rechtshaid også manden bag Haims debutudgivelse, som kickstartede søstrenes karriere og skød pigerne til superstjernestatus i løbet af ingen tid. Det har blandt andet bragt dem forbi Danmark over flere omgange, senest på Roskilde Festivals Arena-scene sidste sommer. 

Det kommende album, som endnu befinder sig i de tidlige stadier, efterfølger Haims anmelderroste debutalbum "Days Are Gone", som blev modtaget positivt her på GAFFA. Vores anmelder skrev således:

"Haim mestrer på debutalbummet Days Are Gone en ret enestående blanding af Fleetwood Mac-inspireret rock, 80'er-synthpop og 90'er-r&b, der fletter sig ind og ud ad hinanden og serveres i en poleret og strømlinet indpakning stort set uden ridser, men dog med behørige kanter hist og her. Sangskrivningen er solid uden at fremstå ekstraordinær, og Haim er albummet igennem et charmerende bekendtskab, der tilsyneladende ubesværet snedkerer den ene labre powerpop-sag efter den anden, hvor de iørefaldende og humørsmittende hooks synes konsekvent at stå i kø." Læs hele anmeldelsen her.

Hvorvidt Haim holder fast i samme opskrift på succes er endnu uvist, men med det tilbagevendende samarbejde med producer Ariel Rechtshaid, tegner det hele rigtig godt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA