x

Morrissey hævder, at han har ebola

Morrissey hævder, at han har ebola

Morrissey har i den senere tid gjort sig bemærket med en lang række kontroversielle kommentarer, diskussioner og koncertudsættelser. Nu kan han også tilføje kreative undskyldninger til listen.

En fan havde et temmelig besynderligt møde med den tidligere The Smiths-forsanger. I et opslag via fansiden Morrissey-Solo.com skriver denne fan:

- Jeg mødte Morrissey her til aften, men hans bodyguard ville desværre ikke lade mig gå tæt nok på til at tage et billede med ham, og da jeg spurgte ham om en autograf, svarede han, at det ikke var muligt, fordi han havde ebola. Typisk Morrissey-svar. Men stadig spændende.

Det er uvist, om dette rent faktisk skete, men en ting er sikkert, Morrissey har ikke ebola. Mødet fandt nemlig sted i LAX, en meget trafikeret lufthavn i Los Angeles. Reaktionerne på dette møde lod dog ikke vente på sig. Enkelte fans var bange for, at Morrissey rent faktisk var blevet smittet med ebola. Andre var overlykkelige over, at han befandt sig i LA, hvor han, efter sigende, er begyndt at indspille sit kommende album. 

Du kan høre Morrissey med nummeret "I'm Not A Man" fra hans seneste album "World Peace Is None Of Your Business" fra 2014 herunder (starter først cirka et minut inde): 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA