x

Amnesty in Concert - rock under stjernerne

Amnesty in Concert - rock under stjernerne

Lørdag den 24. marts slår Amnesty in Concert dørene op til en anderledes koncertoplevelse, når dansk rock møder IMAX på Vesterbro i København. Der er med andre ord lagt op til et rockbrag under stjernehimlen, når Dear går på i Planetariet.

Dear er i fuld gang med at indspille deres kommende og tredje album. Det skal følge op på pladen "Billy B" fra 2003, der indeholdt P3-hittet "Don’t Turn The Lights On". Rygterne vil vide, at Dear på det kommende album søger en retro-disco stil, der vil føje nye dimensioner til det anmelderroste bands lyd. Albummet bliver til i samarbejde med Thomas Troelsen, der også producerede "Billy B"

Anders Breinholt fra De Sorte Spejdere, P3, er aftenens konferencier. Inden koncerten vil han ligesom en række andre meget forskellige, kunstnere give deres underholdende, alternative og udfordrende bud på, hvad ytringsfrihed er for dem. Alle aftenens kunstnere optræder gratis til fordel for Amnesty International, og alt overskud går ubeskåret til arbejdet for menneskerettighederne.

Koncerten starter kl. 23.00 og dørene åbnes kl. 22.00. Billetter à 225 kr. kan købes i Planetariets billetkontor, der kan kontaktes på telefon 33 12 12 24. Prisen inkluderer afterparty på den helt nye københavnske club Renomé.

Amnesty in Concert

Dear


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA