x

Tony Wilson alvorligt syg

Tony Wilson alvorligt syg

Gennem de seneste cirka fem år har label-bossen Tony Wilson fra det hedengangne pladeselskab Factory Records nydt godt af opmærksomheden fra nye generationer af musikere og musikelskere.

Takket være Michael Winterbottoms semi-dokumentariske film "24 Hour Party People" har mange nemlig genopdaget selskabets hovedattraktioner og – i dag – klassiske bands.

Her tænkes naturligvis på Joy Division, New Order og The Happy Mondays, der hver især har erobret nyt musikland og været en stor inspirationskilde for efterfølgende generationer af bands med svaghed for alternativ rockmusik.

Men Wilsons succes som legendarisk pladeboss bliver nu overskygget af en livstruende kræftknude, som blev opdaget i forbindelse med et rutinetjek hos Wilsons læge.

Først troede man, det var Wilsons højre lunge, det var alvorligt galt med, men det viste sig, efter at man havde undersøgt sagen nærmere, at den højre nyre efter sigende var "totalt fortæret af cancer".

Den syge nyre er fjernet, og den berømte Factory-leder skal nu gennemgå op til flere opfølgende behandlinger på Manchesters Christie Hospital.

GAFFA.dk ønsker Tony Wilson god bedring.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA