x

Magtens Korridorer søger supportbands til ny tour

Magtens Korridorer søger supportbands til ny tour

Er du med i eller kender du et upcoming rockband med den fedeste lyd, den mest funky guitar eller de mest fedtede lokker? Så læs endelig videre.

For til februar drager Magtens Korridorer atter ud på togt til de danske byer og søger derfor følgeskab af et eller flere supportbands, der kan hjælpe med at løfte taget på landets spillesteder.

"Vi ved ikke helt om, om vi søger et, to eller tre bands, det kommer nok lidt an på, hvem vi finder," siger Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer.

Sådan søger man

På hjemmesiden royalbeer.dk kan alle interesserede bands tilmelde sig. Du kan også tilmelde et band via linket her. Men, men, men… Det er en forudsætning, at bandet i forvejen er med i Royal Beers database Tak Rock. 

Blandt de tilmeldte forslag udvælger Magtens Korridorer deres favoritter til touren:

"Vi leder først og fremmest efter et band med god energi. De behøver slet ikke spille samme musik som os. Så længe det er rock, er vi glade. Om de synger på dansk eller engelsk betyder ikke så meget – bare vi kan mærke energien," siger Niklas Schneidermann.

Otte koncerter

Magtens Korridorer har tidligere fundet supportbands via Tak Rock, der er en database på mere end 1200 danske upcoming navne. Senest havde de bandet Sonja Hald med på hele deres efterårs/vintertour.

Den kommende minitour begynder som sagt til februar i år og består af otte koncerter:

27/02 – Viften, Rødovre 

28/02 – Bygningen, Køge 

05/03 – Stars, Vordingborg 

06/03 – Grenaa, Kulturhuset Pavillonen

07/03 – Båring, Multisalen  13/03 – Store Vega, København (udsolgt) 

14/03 – Gribskov Kultursal, Helsinge

15/05 – Store Vega, København (ekstrakoncert)

Se videoen til Magtens Korridorers seneste single "Sorte Stråler" her:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA