x

Pharrell bliver en Simpsons-karakter

Pharrell bliver en Simpsons-karakter

Den amerikanske animerede tv-serie "The Simpsons" får fint besøg i den næste sæson. Pharrell Williams gæster nemlig seriens 26. sæson, og afsnittet med Pharrell bliver ifølge Entertainment Weekly vist i USA den 8. februar, hvor han selvfølgelig er iklædt sin store, brune hat.

Pharrell-karakteren indtræder i seriens handling, da han tilbyder at skrive en jingle til byen Springfield. Afsnittet er baseret på en virkelig begivenhed fra 80'erne.

Den Emmyvindende tv-serie har en stor tradition for at have berømte gæstestjerner med, både som stemmer til fiktive figurer eller som stemmer til mere direkte portrætterende figurer, og Pharrell er nu det seneste skud på stammen.

"The Simpsons" debuterede som serie den 17. december 1989, og er nu, godt 25 år senere, i gang med sin 26. sæson. Serien foregår i den fiktive by Springfield og er en satirisk parodi på den amerikanske middelklasses livsstil, og serien gør grin med mange forskellige aspekter af menneskers vilkår, den amerikanske kultur og samfund.

Manden bag kæmpehittet "Happy" er også for nylig blevet præsenteret som creative director for Live Earth 2015.

Læs mere om Live Earth-festivalen her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA