x

Christopher hitter i Kina

Christopher hitter i Kina

Mens Christopher bedårer tusindvis af teenagetøser i det danske land, har kineserne ligeledes fået øjnene op for den danske darling med de lyse lokker.

I slutningen af 2014 blev sangerens single "Told You So" udgivet i Kina. Herefter fulgte "CPH Girls" som i løbet af kort tid landede som nummer to på QQ Musics hitliste for vestlig musik. I denne uge er han nummer fire, efter Mat Keamys "Heartbeat" (nummer 1), Kelly Clarksons "Heartbeat Song" og Justin Biebers "Home to Mama" og lige foran Pitbulls "Time of Our Lives". QQ Music er den største streamingtjeneste i Kina. 

Christophers efterfølgende promotiontur i Kina har budt på radio- og presseinterviews samt tv-shows, der sammenlagt er nået ud til 150 millioner seere.

Hjemme på dansk grund blev Christopher i 2014 placeret som Danmarks tredje mest populære sanger på Spotify kun overgået af Rasmus Seebach på andenpladsen og Ed Sheeran på førstepladsen. 

Pladeselskabet Warner oplyser, at Christopher lige nu holder en lang og velfortjent ferie, inden arbejdet med sangerens tredje album begynder.

Se videoen til Christophers "CPH Girls" her:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA