Nyhed

Videopremiere: Hampenberg og Yepha er helt væk

Duoen slår sig løs i byens natteliv

Dj Morten Hampenberg og rapper Yepha er gået sammen om et nyt nummer, "Vi' Helt Væk" og en tilhørende video, som GAFFA nu kan holde premiere på. I videoen til den dansevenlige sang ser man parret – især Yepha – slå sig løs i byens pulserende natteliv. Se videoen nedenfor.

Parret arbejdede første gang sammen på singlerne "Skub Til Taget" (2009) og "Det Stikker Helt Af" (2011), som begge var store klub- og radiohits, for begges vedkommende indspillet i samarbejde med dj Alexander Brown.

Siden har Hampenberg produceret to singler fra Yephas solo-debutalbum fra 2014, "Højere Hurtigere Dybere Bredere", nemlig "Ik' Gør' Det" og "Løft Op I Trøjen". 


Privat er de to herrer rigtig gode venner, og derfor er det ikke overraskende, at de to har fundet sammen igen – efter at Yepha har haft fokus på sit soloalbum og efterfølgende turné, mens Hampenberg både har arbejdet på solonumre, co-produceret Examples engelske top fem-hit "Say Nothing" og remixet Nabihas "Animals" – en sang, som har toppet den amerikanske Billboard-dancechart. 

Se Hampenberg og Yepha være helt væk nedenfor.


ANNONCE