x

Se Korn og Slipknot hylde Beastie Boys

Se Korn og Slipknot hylde Beastie Boys

Da Korn og Slipknot forleden væltede Wembley Arena i London, stod den ikke udelukkende på hårdtslående nu-metal. De garvede metallere, der sammen turnerer Storbritannien med deres "Prepare For Hell"-turné, valgte i London at besøge 80'ernes New Yorker-hip-hop med en hyldest til Beastie Boys. I fanoptagelser ses medlemmer af Korn og Slipknot fremføre deres udgave af hittet "Sabotage".

Tilsat en ordentlig omgang nu-metal og tung bas ser man Korn-frontmand Jonathan Davis hoppe rundt i takt med trommerne, imens Slipknot-frontmand Corey Taylor er bag store dele af vokalen. Som nummeret udvikler sig og klimaks opnås, udvikler sangen sig til en duet mellem de to frontmænd, imens Korn og medlemmer af Slipknot aggressivt fører publikum igennem.

Det er desuden første gang, at Korn laver ændringer i deres sætliste siden turnéstart tidligere i denne måned.

Korn gjorde inden aftenens koncert deres fans opmærksomme på, at de "måske ville lave et cover i aften", hvor de via Instagram lagde et billede op af de to bands spille sammen til lydprøven.

Slipknot gæster den 12. februar landet med en koncert i Forum i København. Det er dog uden Korn i denne omgang, men til gengæld vil man kunne opleve KING 810 som support.

Der er stadig ledige billetter til koncerten, og du kan finde billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA