x

Distortion beder om hjælp

Distortion beder om hjælp

Det kan godt være, at du har nydt oplevelsen af brusende pils og den gennemtrængende, skælvende bas på gadefesten Distortion. Men har du altid ment, at der manglede noget? Så har du nu muligheden for at sætte dit personlige præg på Danmarks største elektroniske festival. 

"Vores vision er fortsat at gøre gadefesterne så mangfoldige og forskelligartede som muligt. Det vil vi gerne have hjælp til, så hvis der er nogen, der drømmer om at holde en polkafest, bygge en labyrint eller sælge øko-saftevand, så vil vi meget gerne høre fra dem" udtaler Distortions kommunkationsansvarlige Mathilde Friese.

Så hvis du har lyst til at afholde Danmarks største ølbowling-turnering eller genopleve en af barndommens glæder ved at sælge saftevand til tilfældige forbipasserende, har du nu muligheden. Distortion åbner nemlig for ansøgninger, der kan lede til en plads på deres officielle program, som enten streethost eller ansvarlig for en bar eller madbod samt muligheden for at iværksætte kreative projekter. 

Distortion løber af stablen den 3.-7. juni, og hvis du har lyst til at lege med, er ansøgningsfristen 1. marts. Yderligere info samt ansøgningprocedure kan findes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA