x

Afskedsbrev fra Tiger Tunes

Afskedsbrev fra Tiger Tunes

For godt et år siden valgte Tiger Tunes at holde en længere pause. De stoppede med at skrive ny musik og der blev ikke givet flere koncerter. Det lå derfor lidt i kortene, at det måske var endeligt slut, og nu har Tiger Tunes én gang for alle trukket stikket ud. Og dog. En afskedsnyhedsmail fra bandet beretter nemlig om nyt materiale.

Før medlemmerne i det århusianske band valgte at gå hver deres veje, nåede de nemlig at skrive og demo-optage en række sange. Sangene blev indspillet i løbet af halvandet år og var tænkt som en grundpulje, hvorfra der skulle vælges numre til et kommende album.

Det kommer aldrig, men demoerne, der ifølge Tiger Tunes mest har karakter af skitser, bliver nu løbende lagt op på deres hjemmeside til fri download. Tiger Tunes stopper med at sende nyhedsbreve, men vil opdatere hjemmesiden med musik og videoer efter forgodtbefindende.

Siden Tiger Tunes stoppede, har flere af bandmedlemmerne søgt andre græsgange. Marie Højlund har med stor succes startet sit eget soloprojekt Marybell Katastraphy, og Mr. Q, K. R. Hansen and Mogens K. har dannet Beta Satan, hvis debutalbum forventes at udkomme senere i år.

Tiger tunes

Marybell Katastraphy

Beta Satan


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA