x

Tom DeLonge forlader Blink-182 – og bliver kaldt respektløs

Tom DeLonge forlader Blink-182 – og bliver kaldt respektløs

Rygterne svirer i øjeblikket omkring den californiske punktrio Blink-182. Flere nyhedsmedier skriver nemlig, at guitarist og vokalist Tom DeLonge (yderst til venstre på foto) efter sigende skulle have forladt bandet på ubestemt tid.

Det er anden gang, at en sådan udmelding kommer fra Tom DeLonge side. Så sent som i 2004 skrev hovedpersonens manager nemlig en lignende besked ud til bandets øvrige medlemmer.

Forvirringen om Tom DeLonges brud med den populære trio bliver total, idet man ser på Tom DeLonges officielle instagram-profil. Her skriver han nemlig, at han aldrig vil forlade bandet, og at han faktisk var i gang med at planlægge en Blink-182 event i New York, da nyheden om hans exit begyndte at rykke ind fra diverse medier. Han indrømmer dog i samme omgang, at bandet rigtig nok fungerer dårligt indbyrdes, men afviser, at der skulle være tale om et decideret brud.

Til gengæld fastholder de to andre medlemmer af bandet, bassist og sanger Mark Hoppus (til højre på foto) og trommeslager Travis Barker (i midten på foto) over for Rolling Stone, at Tom DeLonge har meldt sin afsked fra bandet via sin manager, der sendte en mail med ordene "Tom.Is.Out". De kalder ved samme lejlighed DeLonge for "respektløs" og "utaknemmelig" og siger, at "han ikke engang har nosser til at ringe til bandet og sige, at han går ud af bandet, men får sin manager til at sende en mail".

Spørgsmålet er nu, om uenigheden bunder i miskommunikation mellem flere forskellige parter, eller om Tom DeLonge ikke vil stå ved sin beslutning. Uanset hvad er Tom DeLonges egen historik imod ham, da han tidligere har forladt bandet med en lignende besked.

Bandet blev dannet i starten af 1990'erne og nåede at udgive fem studiealbum inden Tom DeLonges første brud med bandet. Efter trioen blev gendannet i 2009 udgav de endnu et studiealbum, "Neighborhoods" fra 2011, som er deres seneste album.

Er rygterne sande skulle punkbandet Blink-182 efter sigende fortsætte uden Tom DeLonge, men med assistance fra guitarist og sanger Matt Skiba fra Alkaline Trio.

Du kan her lytte til et af Blink-182's største hits, "All the Small Things", som er anden single fra bandets tredje studiealbum "Enema of the State" fra 1999: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA