x

Hvem er Mendoza? Hun bliver stor i 2015, spår Vega

Hvem er Mendoza? Hun bliver stor i 2015, spår Vega

I forbindelse med upcoming-endagsfestivalen Vegas Udvalgte i Vega 30. januar har spillestedet interviewet alle de udvalgte talenter, som Vega spår et gennembrud i 2015: Anya, ENA, The Felines, First Hate, Kwamie Liv og Mendoza. Vi bringer i samarbejde med Vega interviewene og fortsætter her med sangerinden Kwamie Liv. Læs de øvrige interviews her

Hvad er Mendoza for et musikalsk projekt? 
 
– Musik, der indeholder mere end bare gode tunes, men et helt univers og budskab.
 
Hvis du skal vælge bare én sang, der giver et godt indtryk af din lyd, hvilken en vælger du så, og hvad er historien bag nummeret?
 
– "Lovedruggie" har en minimalisme, som er ret gennemgående i min lyd. Vi bruger få lyde, men får dem til at lyde store og komplicerede. "Lovedruggie" er den første sang, jeg har skrevet færdig og lavet til et nummer. At det så også er det, som prikkede hul på det hele, og var mit gennembrud i musikken, er jo en historie i sig selv. 
 
 
 
 
Hvilket kendt album har været en inspiration for din musik?
 
– En blanding af Marilyn Mansons "Mechanical Animals" og Depeche Modes "Some Great Reward", men egentlig bare de fleste album fra de to.
 
 
Hvad er dine musikalske planer for 2015?
 
– At lave mit debutalbum færdig og udgive min musik i nye lande.
 
Hvorfor synes du, folk skal tage til Vegas Udvalgte? 
 
Fordi man skal komme og høre noget af min nye musik, og fordi der spiller andre spændende kunstnere, som også bringer noget nyt på bordet i lydlandskabet.
 
 
Hvilke af de andre Vegas Udvalgte glæder du dig til at opleve live og hvorfor?
 
– Anya har arbejdet lidt sammen med folk, jeg kender, hvor jeg første gang hørte om hende, lige da jeg selv var gået i gang med musik. Jeg har hørt, hun er rigtig dygtig live, så det glæder jeg mig til at opleve. 
 
– First Hate er nogle, jeg kender fra før, vi begge lavede musik, så det er virkelig spændende at følge med i hinandens udvikling. Jeg er rigtig glad for, at vi skal spille til samme arrangement, og glæder mig til at se dem på en større scene, end jeg har set dem på hidtil.
 
– Ena har jeg set spille live før til et event, jeg også spillede til. Hun er rigtig varm og indbydende på scenen. Jeg glæder mig til at se hende under nogle bedre omstændigheder end sidst.

Køb billetter til Vegas Udvalgte via vega.dk

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA