x

Sekuoia udgiver første single fra kommende ep - hør den

Sekuoia udgiver første single fra kommende ep - hør den

I kølvandet på et begivenhedsrigt år for unge Patrick Alexander Bech-Madsen, der er manden bag Sekuoia, kommer singlen "Somewhere". Sekuoia har brugt det forgangne år på at optræde på showcase-festivaler både inden for og udenfor landets grænser. Han har blandt andet optrådt på Eurosonic og Spot Festival. Kort efter nytår blev han håndplukket af MØ og har således været med til at spille tre udsolgte koncerter for den prishøstende sangerinde. 

"Somewhere" er første single fra hans kommende ep "Reset Heart", der udkommer i Norden den 2. marts i år på Sleep Bright/No3. Nummeret er en kombination af organisk instrumentering, der kolliderer med støvede resamples i et elektronisk lydunivers: "Den er for mig meget personlig og minder om den sommer, jeg skabte den. Jeg forestillede mig – på en eller anden måde – at jeg spillede den ved en blændende solnedgang. Den føltes så levende, og det forsøgte jeg at skabe i studiet. Den skulle have en 'live-vibe' over sig", siger Sekuoia.

Sekuoias debutalbum forventes at ligge klar i begyndelsen af 2016, men ventetiden kan fordrives med "Somewhere", som du kan høre her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA