x

Taylor Swift hacket på Twitter og Instagram

Taylor Swift hacket på Twitter og Instagram

Modtog du underlige tweets fra popfænomenet Taylor Swift i går? Så har det en helt logisk forklaring. Popstjernens Twitter-konto blev nemlig hacket af gerningsmænd, der sendte en håndfuld beskeder ud til sangerindens mere end 51 millioner følgere.

Taylor Swift har den fjerdestørste Twitter-konto, hvilket gør sikkerhedsbruddet til et af de største i Twitters historie.

Beskederne var dog forholdsvis uskyldige og opfordrede folk til at følge brugerne @lizzard og @veriuser, som hævdede at være ledere af den ansvarlige hacker-gruppe. Sidstnævntes konto er nu blevet suspenderet, skriver Rolling Stone. Desuden blev et Instagram-foto sendt ud til Swifts 20 millioner følgere, som opfordrede folk til at følge en anden bruger.

 

Swift joker om hacking

Taylor Swift tog selv nyheden med oprejst pande og holdt sine fans opdaterede via Tumblr, hvor hun skrev, at Twitter har slettet de tweets, som hackerne var ansvarlige for, og at sangerindens konto vil være spærret, indtil Swift får en ny adgangskode, og Twitter finder ud af, hvordan bruddet er sket.

Taylor Swift forsøgte endda at joke med episoden med "Shake It Off"-reference i sit hashtag: "Hackers gonna hack hack hack hack hack". Og med tilføjelsen "er der nogen hackere, der siger, at de har nøgenbilleder af mig? Ja, det ville I elske, ville I ik'! Ha' det sjovt med at photoshoppe, for I har INTET."

Twitter har de seneste år oplevet flere brud på sikkerheden hos musiknavne som The Flaming Lips, No Doubt og Nicole Scherzinger.

Se Taylor Swift "Shake It Off" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA