x

Elton John tilbage til Danmark

Elton John tilbage til Danmark

Elton John er en hyppig koncertgæst i Danmark, og nu vender han tilbage. Manden med det store bagkatalog og hits som "Your Song", "Candle in the Wind" og "I'm Still Standing" og mange flere giver koncert med sit band under åben himmel mandag den 6. juli på Plænen i Tivoli. Det bliver Elton Johns første koncert i Tivoli siden 1970'erne, hvor han også gav koncert på Plænen.

Billetterne til det afspærrede område på Plænen sættes i salg fra mandag den 2. februar kl. 10.00. Find billetter via GAFFA Live.

Med mere end 300 millioner solgte plader er Elton John en af de mest succesfulde soloartister i verden. Han spillede sidste år i november for et udsolgt Forum og vender nu tilbage. Elton John har vundet en lang række priser og har givet over 3500 koncerter gennem sin lange karriere på snart fem årtier. Han fik sit gennembrud i 1970 med sangen "Your Song" fra sit andet, selvbetitlede album, og resten er pophistorie.

Tivolis programchef Rune Erbs Ledet udtaler:

"Elton John har sunget sig ind i generationer af menneskers musikhjerter, han hører til i toppen af internationale popikoner. Det bliver i det hele taget en stor sommer i Tivoli, der ud over den farverige englænder også byder på to andre store Plænekoncerter. Både Mark Knopfler den 14. juni og senere Tony Bennett & Lady Gaga den 8. juli."

Selv om man ikke erhverver sig billet til det afspærrede koncertområde foran Plænen, er det stadig muligt at opleve koncerten med Elton John. Tivoli er åben for gæster i Haven, der kan nyde koncerten på afstand og uden for det aflukkede koncertområde på Plænen.

Læs mere om koncerten på www.tivoli.dk

GAFFAs anmelder Carsten Skov tildelte fire stjerner til Elton Johns seneste danske koncert i Forum i november 2014 under overskriften "Med et bagkatalog af helt urimeligt mange fornemme popsange kan Elton John tillade sig at skue tilbage." Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med en koncertoptagelse af "Bennie and the Jets" fra 2014:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA