x

Ian Astbury forlader Riders On The Storm

Ian Astbury forlader Riders On The Storm

Fire år, så lang tid stod Ian Astbury i spidsen for det nydannede The Doors, der, på grund af en navnekonflikt med den gamle trommeslager John Densmore, blev nødsaget til at stryge det oprindelige navn The Doors Of The 21st Century og i stedet kalde sig Riders On The Storm.

Om bruddet udtaler Astbury:

"Jeg har besluttet mig for at komme videre med mit liv og fokusere på min egen musik og musikalske arv. Jeg har lært meget fra dem begge (Ray Manzarek og Robby Krieger, red.), og mine kompetencer som performer er bestemt blevet udvidet".

Endvidere udtaler sangeren, der nu vil fokusere på sit gamle band The Cult, at det var en svær beslutning at tage, men at det på nuværende tidspunkt var det eneste rigtige.

Ifølge bandets manager, Tom Vitorino, fortsætter det nu amputerede band med at optræde, når de har fundet en ny vokalist, fra en ifølge forlydender "kort liste" med potentielle kandidater. Hvem der figurerer på listen, melder historien ikke noget om.

Astburys exit tørner – ironisk nok – sammen med dette års fejring af The Doors selvbetitlede debutplade fra 1967, der altså blev indspillet for 40 år siden. Det markeres med hele tre "Best Of"-udgivelser, samt genudgivelser af Los Angeles-bandets seks studiealbum med Morrison, nymiksede og re-mastererede, og med masser af bonusmateriale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA