Nyhed

John Frusciante udgiver acid house-plade – hør smagsprøve

Den tidligere Red Hot Chili Peppers-guitarist går nye musikalske veje

Den tidligere guitarist i Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, har bebudet, at han udgiver en house acid-plade i april. Den ville blive udgivet under aliaset Trickfinger, rapporterer onlinemagasinet Dummy.

Det er syv år siden, at den electro-orienterede guitarist forlod RHCP. "Jeg begyndte at blive seriøs omkring det at følge min drøm om at lave elektronisk musik og blive min egen lydtekniker for fem år siden," udtaler han til magasinet. "De ti år, der ledte op til den erkendelse, brugte jeg på at spille guitar sammen med en bred vifte af forskellige typer programmerede synthesizere og sample-baseret musik, som jeg efterlignede så godt, som jeg kunne. Jeg fandt ud af, at måden maskiner tvinger deres programmører til at tænke på, havde forårsaget opdagelsen af et helt nyt musikalsk ordforråd," afslutter han. 

Op til Frusciantes varslede acid house-album har guitaristen arbejdet med en mængde eksperimentede plader i genrer, der har variereret fra alt mellem jazz og rap, så kvantespringet mellem rock og acid house er altså ikke helt så abrupt, som man ellers kan antage. Albummet bliver udgivet den 7. april i år og kommer til at indeholde følgende syv numre: "After Below", "Before Above", "Rainover", "Sain", "Exlam", "85h", "4:30" og "Phurip".  


Du kan aldrig nu smage på de nye toner fra Frusciante på nummeret "After Below" her: 

ANNONCE