x

Tinderbox offentliggør nye navne

Tinderbox offentliggør nye navne

Den nyopstartede odensianske festival Tinderbox kan nu skrive Faith No More på plakaten. Det amerikanske kultband er sat på programmet om søndagen den 28. juni. Den dynamiske gruppe har eksperimenteret med flere genrer, siden de blev dannet tilbage i 1982. Det har resulteret i en brandfarlig fusion mellem heavy metal, funk, hiphop og rock. De nød verdensomspændende succes i 1992 med deres cover-version af Commodores-nummeret "Easy". Seks år senere gik bandet hver til sit.

I 2009 blev bandet gendannet, og for nylig udgav de deres comeback-single "Motherfucker". Der bliver således lidt til enhver smag, når bandet indtager den fynske by.

Festivalchef Brian Nielsen udtaler: "Vi har arbejdet hårdt de seneste måneder på at lukke aftalen med Faith No More. Der har været bud efter dem fra mange danske og internationale festivaler i vores periode, så det er selvfølgelig rart, at de har valgt os, selvom vi er en helt ny festival. Vi synes, de komplementerer og forstærker rockdelen af programmet, som jo allerede har betydelige navne som Gaslight Anthem, D-A-D, Eagles of Death Metal, All Time Low... der er i øvrigt mere rock på vej."

De hårdtslående fusionsmusikere får selskab af danske Rasmus Walter, der gæster festivalen lørdag den 27. juni. Den succesfulde sangskriver får følgeskab af søskendegruppen Echosmith, der har haft stor succes med nummeret "Cool Kids". Gruppen spiller ligeledes om lørdagen. 

Du kan varme op til koncerterne her: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA