Nyhed

Bret Michaels får reality-show

Poison-frontmanden skal finde kærligheden i nyt tv-program

Reality tv-programmer på MTV og VH1 med musikere, hvis storhedstid var i 80'erne, er efterhånden ved at udgøre en ret stor del af de to kanalers sendeflade.

I programmet "SuperGroup" på VH1 dannede Sebastian Bach sammen med Ted Nugent, Evan Seinfeld, Jason Bonham og Scott Ian bandet Damnocracy, og rapperen Flavor Flav har haft ikke mindre end to forskellige shows ligeledes på VH1.

Derudover er der naturligvis showet om familien Osbourne på MTV, og "Tommy Lee Goes To College", der blev sendt på NBC.


Den seneste rocker til at forsøge at sparke liv i sin karriere er Poison-frontmanden Bret Michaels, der er bedst kendt for 80'er-hits som "Every Rose Has Its Thorn" og "Unskinny Bop".

I showet "Rock Of Love With Bret Michaels", der har premiere på VH1 til sommer, handler det dog i mindre grad om Michaels' musik og mere om at finde ham en kvinde, der kan "følge med i hans rock'n'roll-livsstil og ikke blive jaloux over hans eneste sande passion – at optræde, hvilket har været grunden til at de fleste af hans forhold er gået i stykker".

I programmet skal en flok udvalgte kvinder bo i Michaels' "rock-palads", og kvinderne vil derefter "blive testet i deres dedikation til ham og deres kærlighed og forståelse for alt der er rock'n'roll. Som en hjælp til at tynde ud i flokken vil Michaels udsætte kvinderne for forskellige udfordringer".


Så i bund og grund handler programmet altså om, at Michaels i en længere periode har en flok giftelystne metalfans boende, som han så vil slæbe med rundt til VIP-fester og koncerter, indtil han har fundet en, han derefter gerne vil bruge en ikke nærmere defineret tidsperiode sammen med.

Det lyder altsammen gennemgribende rædselsfuldt, men det er jo efterhånden definitionen på godt tv. Så mon ikke det alligevel bliver underholdende på en eller anden afskyelig måde?

ANNONCE