x

Nye navne til Sonar Copenhagen

Nye navne til Sonar Copenhagen

Den populære festival Sonar Festival kommer for første gang til Danmark,og løber af stablen den 13. og 14. marts i DR Koncerthuset i København.

Sonar Festival er den største festival i verden inden for elektronisk musik og new media art og er toneangivende på en lang række områder som lyd, lys og visuel kunst. Festivalen har siden 1994 fundet sted i Barcelona, og hvert år har omkring 125.000 mennesker besøgt festivalen.

I løbet af Sonar Copenhagen festivalens to dage vil intet mindre end 40 forskellige kunstnere optræde på flere forskellige scener, og festivalen vil kunne rumme omkring 2600 gæster til denne todages-fest i DR Koncerthuset.

Sonar Copenhagen har netop offentliggjort en håndfuld nye navne til programmet, og nogle af de nye navne er:

Âme: Berlin-baseret duo med speciale i house-musik. 

Mumdance & Novelist: Ung engelsk grime-duo.

Zebra Katz: Alias for den amerikanske multimedie-performer/rapper/producer Ojay Morgan. 

Bok Bok: Producer og grundlægger af pladeselskabet Night Slugs. 

Kasper Bjørke (billedet) & Trevor Jackson: Den danske producer og den engelske ditto og grafiske designer slår sig eksklusivt sammen til Sonar Copenhagen.

Fra det store udland er desuden tilføjet RandomerMC Egyptian LoverSinjin Hawke og Barnt.

Fra Skandinavien kan nævnes den norske producer-duo Smerz sammen med den islandske dj, DJ Margeir. Også Sexy Lazer og Gísli Galdurs duo Human Woman er tilføjet programmet. Fra Danmark offentliggøres SekuoiaOctober DanceDjuna Barnes  og T.O.M. 

Billetsalget er i fuld gang via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA