x

Hør: Ugens bedste sange

Hør: Ugens bedste sange

Nu er weekenden for alvor i gang. Det er lørdag, og vi skal lige give de bedste sange udgivet denne uge et lyt. Vores playliste passer perfekt til at kridte lakskoene op til endnu en lørdag aften på dansegulvet.

Pharell Williams har rigelig med succes oven på sit seneste album, "G I R L", fra sidste år. Det har dog ikke forhindret ham i at slå pjalterne sammen med sine gamle venner i N.E.R.D. og give en sang til den kommende SvampeBob Firkant-film.

The Prodigy er aktuelle igen. Vi husker dem for "Smack My Bitch Up", og de britiske ravers lever og ånder stadig for natten, som man kan høre på den ominøse "The Day Is My Enemy". Fint nok, vi går ikke hjem foreløbig, konkluderer vi.

Ulige Numre rører også på sig. De er klar med en afklædt sang i form af "Halvnøgen". Der er til gengæld skruet op for guitaren.

Ankerstjerne hiver endnu et poppet nummer ud af ærmet med "Mit Navn I Lys". Han er klar med et nyt album den 23. februar.

Vindere af KarriereKanonen Sonja Hald (billedet) har også en single ude fra deres kommende debutalbum, der udkommer i marts. "Vækstplanen" hedder den, og den har rigelig med socialrealistisk tæv til ørerne - og et pænt blink i øjet til Michael Simpson og John Mogensen, mens Michael Kviums malerier lige får en tommelfinger ned. Det kan man jo tænke over, hvis man tager på Aros for at se kunstnerens seneste udstilling "Fools" i den nærmeste fremtid.

Hør de ovenstående og mange flere lige her i WiMP eller Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA