x

Smukfest offentliggør nye navne

Smukfest offentliggør nye navne

Nu løfter Smukfest sløret for flere af de danske navne, der kommer til at optræde under de grønne trækroner til sommer. Der er tale om Dizzy Mizz Lizzy og Marie Key, som er blandt festivalens efterspurgte publikum-darlings. 

"Vi er ikke kommet for så meget pis. Vi skal bare spille lidt rock'n'roll," udtalte Tim Christensen i 2010, da det danske rockorkester vendte tilbage på de skrå brædder og satte endnu en milepæl i dansk rockhistorie. Bandet har efterfølgende været en tur i studiet, hvor de har indspillet nyt materiale - for første gang i mere end tyve år. Sommerens koncert kommer således til at tilbyde en kombination af nostalgisk gensynsglæde og en tur igennem nye lydlandskaber.

Marie Key, der i øvrigt pryder forsiden på månedens GAFFA, vender tilbage til festivalen for andet år i træk og slår dermed fast, at hypen omkring sangerinden langt fra er ebbet ud. Denne gang bringer hun nyt materiale med sig fra sit seneste udspil "Tænker du vi danser", der udkommer i dag. 

Derudover føjer festivalen Michael Falch, KATO, Rasmus Walter og Shaka Loveless til sommerens program. Salget af endagsarmbånd begynder på onsdag den 4. februar, og ved samme lejlighed bliver  der mulighed for at se festivalens dagsprogrammer. Du kan varme op til sommerens koncerter med nostalgisk slagkraft og nærværende sårbarhed nedenfor.

Du kan finde billetter til Smukfest via GAFFA Live

Smukfest foregår den 5.-9. august 2015.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA