x

Rickie Lee Jones og Macy Gray i Tivoli

Rickie Lee Jones og Macy Gray i Tivoli

I 1960'erne var Koncertsalen i Tivoli stedet, hvor man kunne høre de store rocknavne, og efter en lang pause vendte rocken sidste år tilbage til Koncertsalen med koncerter med henholdsvis The Flaming Lips og Beck.

I år er der foreløbig to stærke kvinder på programmet - Rickie Lee Jones der giver koncert 27. april, og Macy Gray der går på scenen 30. maj.

Rickie Lee Jones vil nok altid være bedst kendt for sange som"Chuck E.'s in Love" og "Danny's All-Star Joint", men hun udsendte faktisk pladen "The Sermon On Exposition Boulevard" til forrygende anmeldelser tidligere på året.

GAFFAs anmelder skrev blandt andet:

"The Sermon On Exposition Boulevard er og bliver da også et uhyre autentisk, levende og organisk album. Et råt og upoleret album præget af dinosaurens sans for det poetiske og det musikalske."

Og samme anmelder refererede til hendes foregående album "The Evening Of My Best Day" som en klassiker, der var hendes bedste i tyve år. Så Jones synes nærmest at være på toppen af sin karriere, og derfor er der al mulig grund til at benytte muligheden for at se hende live.

Helt så mange år på bagen har Macy Gray ikke, men roser har det nu heller ikke skortet på til Gray, der 27. marts udsender sit fjerde album, der har fået titlen "Big".

Sidst Macy Gray gæstede Danmark var i 2003, hvor GAFFAs begejstrede anmelder beskrev sangerinden som "en langt bedre oplevelse live end i anlægget".

Billetsalg til begge koncerter er allerede sat i gang via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA