x

Video: Mew hylder livets storhed

Video: Mew hylder livets storhed

Det er snart seks år siden, at Mew udgav deres seneste udspil med den enkle titel "No More Stories Are Told Today, I'm Sorry They Washed Away // No More Stories, The World Is Grey, I'm Tired, Let's Wash Away" i 2009. Nu barsler de med et nyt album "+-", der efter planen skulle udkomme den 28. april i år. Den første single er nummeret "Satellites", der med sine atmosfæriske rockstrofer bliver suppleret af en ligeså drømmende musikvideo. 

"Den blev skudt i København i en af de ældste filmstudiet af den danske instruktør, Casper Balslev, der indfangede vores optrædener og gjorde et smukt job med et vidunderligt hold. Videoen indeholder en lysinstallation af de tyske designere Elektropastete, som vi tager med os på turné i 2015" udtaler gruppen til det amerikanske musikmagasin Fader. De forklarer endvidere om deres dugfriske single: "

"Satellite" er en sang, vi skrev omkring hvor stort livet er, og hvordan vi vælger at leve det. Selv, hvis folk ikke billiger det, du gør, tilhører livet stadig dig. Vi ville gerne lave en hyldest-video, fordi det er vores første nye sang i lang tid, og vi har fået vores længe tabte kammerat tilbage i gruppen (bassisten Johan Wohlert, red.). Det er en farverig og grandios video, der blev filmet på en dag, og det er bare os fire, der spiller en sang, vi har skrevet om, hvor stort livet er".

Du kan se det genforenede danske rockorkester hylde livet i deres nyeste single "Satellite" imellem tyske lysinstallationer nedenfor: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA