x

Trailerpark Festival offentliggør de fem første navne

Trailerpark Festival offentliggør de fem første navne

De første fem navne til årets Trailerpark Festival er Shura, Blaue Blume, Av Av Av, First Hate og Lord Siva. Den københavnske festival er for niende år i træk klar med endnu en kunstnerisk og kreativ oase midt i hovedstaden og byder i den forbindelse de første fem navne velkommen. Festivalen varer tre dage og løber af stablen fra torsdag den 30. juli til lørdag den 1. august.

Shura

Den britiske sangerinde, sangskriver og producer, under aliaset Shura, spiller for første gang i Danmark, når hun gæster Trailerpark Festival til sommer. For kun tre måneder siden spillede Shura sin første koncert, og siden har medier over hele verden hyldet hendes bløde og forførende r&b. Hendes første single "Touch" er allerede blevet set over seks millioner gange på YouTube, og du kan varme op til hendes koncert på Trailerpark Festival med successinglen "Touch" her:

Blaue Blume

Det spirende danske band Blaue Blume har udmeldt, at de kun spiller én festivalkoncert i København til sommer, og valget er nu faldet på Trailerpark Festival. Blaue Blume har fået masser af roser i 2014, og du kan varme op til deres eneste københavnske festivalkoncert her med nummeret "In Disco Lights":

Av Av Av

Denne nye elektroniske gruppe Av Av Av består af de tre producere ELOQ, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad. Sidste år kom de med deres første single "All Goode", og du kan varme op til deres koncert på Trailerpark Festival her:

First Hate

Synth-popduoen First Hate har tidligere gæstet Trailerpark Festival så sent som sidste år, og de er igen klar til at give den gas. Du kan lytte til deres single "In My Dreams" her:

Lord Siva

Rapperen og sangeren Lord Siva, som kommer fra Aalborg, har sidste år udgivet to ep'er og har et debutalbum og en danmarksturne på vej. Lord Siva singer også forbi Trailerpark Festival i København, og du kan varme op med nummeret "100" her:

Trailerpark Festival i København har i forbindelse med offentliggørelsen af de første fem navne på plakaten udloddet 200 billetter til kun 325 kroner (normalpris: 500 kroner). Festivalen har kapacitet til 2200 mennesker om dagen.

Du kan købe din festivalbillet via Billetto her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA