x

Jackson 5 genforenes

Jackson 5 genforenes

Som tidligere omtalt her på GAFFA Online, bliver 2001 året hvor Michael Jackson igen placerer sig midt i poppens verden, med et soloalbum, der bliver det første siden 1995. Med 2001 bliver også året hvor Michael Jackson forenes med sine storebrødre i studiet, for at indspille som de legendariske Jackson 5 - deres første plade samarbejde siden 1984.

Michael Jackson har bebudet at han vil optræde på 2-3 af albummets numre, og selvom hans bror Jermaine fortalte Las Vegas Radio Station i søndags, at "The King Of Pop" - Michael - havde lovet at turnerer med gruppen, forholder det sig ikke sådan. Michael drysser lidt stjernestøv på Jackson 5 albummet, og lader det blive ved det.

Michael Jacksons soloalbum, der endnu ikke er navngivet, forventes i øjeblikket at udkommer engang henover sommeren. Albummet bliver produceret af Walter Afanasieff, men også stjerneproduceren Rodney Jerkins, der tidligere har styret knapperne for bl.a. Destiny's Child og Spice Girls, bliver kædet sammen med pladen.

Og Michael Jackson behøver da ikke at føle sig presset - hele verden forventer såmen bare, at han dukker op med noget nyt, ingen af os har hørt før. Ja, ja - vi får se…


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA