x

Trommeslager til AC/DC's Grammy-show er fundet

Trommeslager til AC/DC's Grammy-show er fundet

AC/DC bringer ifølge pålidelige kilder deres tidligere trommeslager Chris Slade med sig på scenen, når de optræder ved Grammy Awards den 8. februar. Rygterne begyndte at svirre, da Slade udsatte et møde med sine fans forleden. Blabbermouth rapporterer, at arrangøren af mødet, Dr. Alex Corbin Liu ved annonceringen af udsættelsen fik talt lidt over sig: "Indenfor de næste par dage kan der forventes store nyheder omkring Slade og hans karriere, der forklarer hvorfor, han blev nødt til at omlægge arrangementet". 

Slade var trommeslager i orkestret mellem 1989-1994 og slog til tønderne på albummet "The Razor's Edge", der udkom i 1990. Årsagen til udskiftningen er, at bandets nuværende trommeslager, Phil Rudd i øjeblikket afventer en retssag i New Zealand og derfor er forhindret i at optræde. NME oplyser at den 60-årige trommeslager i 2014 blev anklaget for mordtrusler og besiddelse af metamfetamin og cannabis - alle anklager, han benægter. Han blev oprindeligt anklaget for at planlægge mord på to personer, men tiltalen blev droppet, da det viste sig, at bevisbyrden var for spinkel.

Det hævdes nu, at Rudd har foretaget to telefonopkald, herunder et til en forretningsforbindelse. Han har angiveligt fortalt den ansatte, hvad han ønskede, der skulle ske med ham i truende vendinger. Den anden opringning gik ud over en unavngiven mand og hans datter, som Rudd truede med at dræbe. Resten af AC/DC har endnu ikke besluttet, om Rudd stadig skal være en del af bandbesætningen, men har forlængst arrangeret en turné, der blandt andet bringer dem til en udsolgt koncert på Roskilde Dyrskueplads 15. juli. 

Du kan opleve Chris Slade tordne bag trommerne på sangen "Thunderstruck" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA