x

Madonna offentliggør musikvideo på Snapchat

Madonna offentliggør musikvideo på Snapchat

Madonna har netop offentliggjort sin musikvideo til sangen "Living for Love" på Snapchat. Nummeret er første single fra hendes kommende album "Rebel Heart". Hun er stadfæster sig dermed som det største musiknavn, der bruger app'en Snapchat som kanal for sit nye materiale. Den 56-årige sangerinde er iført korset og matadorjakke i videoen, der synes at pege tilbage mod hendes video "Take A Bow" fra 1994, der også omhandlede en matador. 

Hun giver den som dominatrix, idet hun pirrer og synger omkring en mandelig danser, der er udklædt som tyr. Hun mister heller ikke kontrollen, da hun overrendes af skjorteløse mænd, der føjter omkring hende iført hornbeklædte hjelme. De kentauer-lignende mænd lader sig selvfølgelig straks tryllebinde af hendes forførelsesteknikker. 

Snapchat har kun eksisteret i tre år, men har allerede over 200 millioner brugere og er blevet vurderet til at være 65 milliarder kroner værd. Det er derfor ikke tilfældigt, at sangerinden lækker sin nye musikvideo på det virale medie. 

I mellemtiden har det været et par svære måneder for den midaldrende sangerinde. Det skyldes, at seks numre fra hendes kommende album blev lækket, hvilket tvang hende til at udgive numrene før tid. 

Derudover har hun også været i vælten, da hun brugte nogle hashtags, der promoverede hendes nyeste album sammen med kondolerende opdateringer på de sociale medier i forbindelse med Charlie Hebdo-tragedien. I samme ombæring skrev Maitri Mehta fra onlinemagasinet Bustle: "Madonna har været aggressiv i promoveringen af sit nye album, men jeg er overrasket over, at hun ikke har indset - eller at ingen har fortalt hende - at i kølvandet på sådan et meningsløst angreb er selvpromovering helt sikkert ikke tilladt". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA