x

Hvad vil du spørge Slipknot om?

Hvad vil du spørge Slipknot om?

På torsdag rammer Slipknots Prepare For Hell-tour Forum i København, og inden koncerten sætter GAFFA de ni metalmænd stævne for at give dem mulighed for at svare på spørgsmål fra jer, kære læsere. Så, hvis I har noget, I altid har brændt efter at spørge maskemændene om, er det bare at komme til tasterne i kommentarfeltet herunder, eller på Facebook og Twitter med hashtagget #slipknotsvarer.

Det bliver efter alt at dømme guitarist Jim Root, der svarer på spørgsmålene, og GAFFA er blevet informeret om, at der ikke vil blive besvaret spørgsmål om Joey Jordison og Paul Gray.

Slipknot udgav sidste år deres femte album, ".5 The Gray Chapter", som fik fem stjerner med på vejen af GAFFAs Keld Rud, der blandt andet skrev:

"Som en hydra, der blot lader to nye hoveder vokse ud, hvis man kapper to af, synes amerikanske Slipknot ikke svækket af, at to af bandets oprindelige medlemmer ikke medvirker på det femte studiealbum fra det ni mand store metalband. Jo, der sørges ganske vist over den afdøde bassist Paul Gray, men sangskrivningen er dødsens veloplagt. (…) Der er ganske få minutter af det mere end en time lange album, der ikke fængsler én til højttalerne. Og .5 The Gray Chapter indtager på én gang nyt land og bevarer allerede erobret territorium."

Sidst Slipknot gæstede Danmark var på Roskilde Festival i 2013. Her gav GAFFAs anmelder Christian Bækholm bandet fem stjerner med følgende ord: "Ja, Slipknot er for meget, og ja, det er også helt ufatteligt over-the-top amerikansk og overstyret. Men Slipknot er også ligesom en Hollywood blockbuster på det store lærred. De skal opleves i bredformat med et kæmpeanlæg, og så skal man glemme sine fine fornemmelser, og lade sig rive med af klicheerne. Dem, der lykkedes med det foran Orange Scene i aften, vandt stort."

Du kan stadig nå at købe billetter til Slipknot i Forum via GAFFAlive og ellers varme op til koncerten med den hyggelige video til The Devil In I.

 

 

  

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA