x

Hvem spiller i aften?

Hvem spiller i aften?

Det voldsomme snevejr betyder, at det kan være svært for bands med meget gear at komme frem til spillestederne i aften, specielt når politiet flere steder fraråder udkørsel.

Derfor har vi kontaktet en række bookingbureauer og spillesteder for at høre, om deres planlagte koncerter vil blive gennemført i aften.

Update: Vi har nu samlet en liste over aflyste koncerter i bunden af denne nyhed.

I Aalborg i aften var der blandt andet planlagt koncerter med Volbeat, Kim Larsen og Randi Laubek.

Volbeat mødtes i morges kl. 7 i deres øvelokale for at grave gear ud af snedriverne og blev klokken 16.00 meldt ankommet til Aalborg. De forventer dermed at kunne gennemføre aftenens koncert. Opvarmningsbandet As We Fight lever i den grad op til deres navn, idet de klokken 16 holdt i kø på motorvejen uden for Århus, men forsøger – og forventer – at kæmpe sig fri og nå Aalborg til tiden.

Det samme er desværre ikke tilfældet for Kim Larsen. Alt bandets gear er nået frem, og musikerne ville sikkert også kunne klare turen derop. Men af hensyn til publikum og infrastrukturen i det nordjyske er man blevet enige om at udsætte koncerten til 27. februar.

Ligeledes må Randi Laubek aflyse sin koncert på Skråen i aften. Et bandmedlem er fuldstændig sneet inde og kan derfor ikke nå frem til koncerten i aften. Der arbejdes dog allerede på at finde en ny dato, hvilken formodentlig vil blive offentliggjort i begyndelsen af næste uge.

Til gengæld er Nephew netop nu på vej mod Greve for at spille deres koncert, til trods for at nogle af deres baggearsfolk er sneet inde rundt omkring i landet.

Poul Krebs forventer også at kunne gennemføre sin koncert i aften i Roskilde, og Murder meddelte klokken 17, at de var ankommet til Århus og derfor kan gennemføre deres koncert på Musikcaféen.

Mikael Simpson skulle have spillet i aften i Kolding, men har måttet aflyse. Simpson formodes at udtale: "Jeg syn's, jeg sidder lidt fast".

Billetter til aflyste koncerter købt via GAFFA Billet refunderes automatisk inden for de næste otte dage.

Mani Spinx har til gengæld trodset elementerne og lover at dukke op sammen med Lily Electric i aften på Forbrændingen i Albertslund, hvor de lover at lukke lidt ekstra op for varmen og salte godt udenfor.

I Århus er der arrangereret Newbees Night med Said The Shark, The Ondt and The Gracehoper og Holidays On Fire (tidligere Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur). De to førstnævnte navne har måttet melde afbud, men arrangementet vil blive gennemført med en koncert med Holidays On Fire, der vil give en gratis koncert og byde på varm kakao.

Ligeledes i Århus vil der blive gennemført en koncert med Nouvelle Vague på VoxHall, der medbringer special guest Katrine Ottosen.

I København vil der også blive gennemført koncerter med Tokyo Police Club og Fifty Foot Spiders på Loppen.

I København vil der ligeledes blive gennemført koncerter med Left Hand Charity og Dødning på Lades Kælder.

Derimod er Submission og Compos Mentis blevet nødt til at aflyse deres koncerter til Black Beauty-arrangementet på Stengade 30 i aften.

Trioen Everybody's Talking (med Billy Cross, Jimmy Colding og Lars Maasbøl) har dog ikke aflyst og spiller som planlagt koncert i aften Kongrescentret i Ringsted.

Koncerten med Niels Hausgaard og Christian Ahlvad i Arena Nord i Frederikshavn er desværre også aflyst. Der er allerede aftalt en erstatnings-koncert mandag den 2. april samme tid.

Koncerten med Theessink, Nalle & Møller spiller som planlagt i aften i Støberihallen i Hillerød.

Er dit band booket til at spille et sted i Danmark, vil vi meget gerne have en mail på [email protected] for at høre, hvad status er på koncerten, så vi kan opdatere status for de danske spillesteder i løbet af dagen.

Aflyst:
Kim Larsen & Kjukken (Aalborg)

Randi Laubek (Aalborg)

Mikael Simpson (Kolding)

Said The Shark og The Ondt and The Gracehoper, men Holidays On Fire spiller (Århus)

Submission og Compos Mentis (København)

Niels Hausgaard og Christian Ahlvad (Frederikshavn)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA