x

Medlemmer fra Tool, Mastodon og Off! danner ny gruppe

Medlemmer fra Tool, Mastodon og Off! danner ny gruppe

Medlemmer fra Tool, Mastodon og Off! har slået pjalterne sammen og dannet en ny rockgruppe, der har fået navnet Legend of the Seagullmen. Gruppen består af sangeren og guitaristen fra Mastadon, Brent Hinds, Tool-trommeslageren Danny Carey og Off! og Burning Brides-guitaristen Dimitri Coats. Det filmisk-klingende rockorkester har blandt andre indspillet sammen med filminstruktøren Jimmy Hayward, der står bag filmproduktioner som Horton og Støvfolket Hvem. 

Gruppen har udgivet to numre "Battle of the Deep-Sea Diver" og "Ship Wreck". Ifølge Rolling Stone er projektets koncept udtænkt af de tre brødre Frank, Chris og David Dreyer, der har stået bag teatralske koncerter og filmproduktioner omkring den langstrakte legende. I en chat med The Beachside Resident i 2011 forklarede Frank Dreyer, at gruppens koncept knytter sig til en 400.000 år gammel historie, der indeholdt pirater, sømænd, et rockband og mytiske søuhyrer. Detaljer om historien er yderligere skitseret i interviewet, som du kan læse her.

Frank Dreyer forklarede også, at Brent Hinds, der var venner med David Dreyer, blev involveret i projektet i slutningen af 00'erne. "Han fandt sit sande kald i livet og er nu en del af legenden om mågemændene," forklarede han og fortsatte: "Hans andre bands - Mastodon, Fiend Without a Face og West End Motel - er blot undskyldninger for at få lov at rejse rundt i verden og jagte Man O'War Man". 

Du kan høre gruppens udspil her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA