x

Lyt: Alabama Shakes er klar med nyt album og single

Lyt: Alabama Shakes er klar med nyt album og single

20. april rammer sydstatsrockerne Alabama Shakes' opfølger til debutalbummet "Boys & Girls" fra 2012 Europa. Den har fået titlen "Sound & Color", og man behøver ikke at have den store konspirationsteoretiker i maven for at ane et mønster.

"Boys & Girls" er præget af, at det er indspillet i en tid, hvor bandet hverken havde midler eller kontrakter. De arbejdede om dagen og lavede pladen om aftenen/natten, og den skulle hurtigt ud, så de måske kunne få sig en booker, manager eller pladekontrakt. Det fik de så, så til indspilningerne af "Sound & Color" har Alabama Shakes ikke været presset af at skulle tjene til dagen og vejen ved siden af musikken. Det har eftersigende affødt en plade, hvor der har været langt mere plads til at eksperimentere og lege i studiet, noget, som de drømte om allerede på "Boys & Girls".

Debutalbummet fik en rigtig pæn modtagelse i Danmark, høstede fire stjerner hos GAFFAs anmelder og kastede hits af sig som "Hold On" og "Hang Loose". Om "den svære toer" kan opnå samme status, det må vise sig til april. Men allerede nu kan man begynde at gøre sig sine tanker om resultatet. Alabama Shakes har nemlig udsendt første singleforløber, "Don't Wanna Fight", som du kan høre lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA