Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Så er der valentinsweekend, og folk er trætte af vinter! Se her, hvor du kan få varmen i kroppen og farve i kinderne på de bedste dansegulve.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Få farve i pupillerne
I februar gælder det om at hælde så mange farver som muligt i øjnene, og der er en fremragende mulighed torsdag aften, hvor arrangementet KUBE, som er en del af Frost Festival, indtager Lille Vega. De visulle troldmænd fra Obscura projekterer alskens guf for dine pupiller op på en specialdesignet kasse – KUBEn – hvorfra aftenens elektroniske musikere spiller, naturligvis i skøn samklang med de visuelle projektioner. De optrædende er britiske Ceephax Acid Crew (det er faktisk Squarepushers bror) samt Unkwon, Mikkel Meyer, Bjørn Svin og Rumpistol. Hyperinteressant aften i vente.

Hvad: KUBE
Hvor: Lille Vega, Enghavevej 40, Kbh. V.
Hvornår: Torsdag 12. februar
Hvordan: Facebook-link


På technotæerne på Boxen
Det er jo nærmest rutinen, at der er kæmpenavne på Boxen hver weekend. Denne lørdag er det så den britiske techno-producer, -dj og radiovært Dave Clarke, der er blevet kaldt "technoens baron" og er kendt for ikke at forberede sine sæts, fordi han godt kan lide at "være på tæerne" og spille "instinktivt". Stor applaus herfra, det var der mange, der godt kunne lære noget af. Dave Clarke suppleres på mainfloor af Asmus Odsat og Mads Rehl fra Bulk. David Havstein, Jonas Rotne og Kong tager sig af den røde kælder.

Hvad: Dave Clarke
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Lørdag 14. februar fra 23
Hvordan: Facebook-link


Frossent efterår
I Odense rejser Klub Golem sig igen denne weekend med besøg fra den italienske synthduo The Frozen Autumn, som dermed giver sin første koncert i Skandinavien. Eftersom det foregår på fredag den 13. er der selvfølgelig gysertema, så har man lyst til at komme udklædt som sit skrækkeligste mareridt, er man meget velkommen til at gå amok. Dj-pulten passes af Ras Bolding, Grayskull, Sue She, Totem og Chaika, der serverer goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, postpunk og neofolk natten lang.

Hvad: Klub Golem – The Frozen Autumn
Hvor: Kulturmaskinen, Farvergåden 7, 5000 Odense C
Hvornår: 13. februar fra kl. 20
Hvordan: 50/80 kr.




Kærlighed på KB18
Jep, så blev det Valentinsweekenden igen. Og til dem, der ikke gider røde roser og påtvungen amerikansk romance, men hellere vil have lange, kærlige housesets og krammere på dansegulvet, lover TIPI-arrangørerne rigeligt med houselove og god stemning på KB18, hvor djen og produceren Hollis P. Monroe er på visit¨fra den anden side af Atlanten. Han er, valentinsagtigt nok, for alvor slået igennem med tracket "I'm Lonely", som egentlig bare blev udgivet som en promo, men hurtigt blev så populært, at det efterfølgende blev udgivet af 7 labels, remixet 11 gange og brugt på mere end 60 forskellige compilations. Monroe suplleres af James Moor og Rasmus Rekyl, og der danses og festes til klokken 08. 50 i døren, 40 med stemplet flyer.

Hvad: TIPI: Be My House-Valentine
Hvor: KB18,Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 14. februar kl. 23.55 til 08.
Hvordan: Facebooklink




Lad epilepsien blive hjemme
Pumpehuset er glade for tunge genrer, der får asfalten til at slå sprækker og trommehinderne til at gå i survival-mode, og i tråd med dette har de også kastet deres nysgerrige kærlighed på den onde bastardgenre hardstyle, et af technoens grimmeste mutantbørn fra den flade del af Europa. Fredag er der således hardstylefest i Pumpehuset for tredje gang, denne gang med hollandske B-Front, Diffusers, Festuca samt Enyqma og The Sorrow DJ på scenen. Og Pumpehuset lover selvfølgelig strob, røg og laser i passende hardstyle-mængder. Mere info på https://www.facebook.com/events/578103092311692/

Hvad: Subsonic #3
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 13. februar kl. 22 til 04
Hvor meget: 175 kr. + gebyr via http://www.billetlugen.dk/da/event/subsonic-3 / 250 kr. i døren



Highschool-kærlighed
Mere Valentins-halløj – nu på Harveys, hvor arrangørerne fra Boogie Juice lover at smøre musikken ind i kærlighed hele natten, serveret af dj Cars10, 7inch King, Jay Rivera og Nick Coldhands. Det bliver rnb, funk, nusoul, reggae, dancehall og hiphop på et Harveys dekoreret som en cheesy high.school-fest. Kun vinyler, selvfølgelig! 60 kr. i døren.

Hvad: Boogie Juice holder St. Valentines Boogie
Hvor: Harveys, Kødbyen
Hvornår: Lørdag 14. februar kl. 22 til 05
Hvordan: Facebook-link



Få varmen med Häwäii, vinterbørn
De opfindsomme festarrangører fra Nowhere og The Mirage Collective er trætte af vinter og synes, vi skal fejre, at nu går det mod lysere tider. Hvis man bare tænker optimistisk nok. Så det gør de så på KB18 lørdag, hvor festen indledes med koncerter fra kl. 20 med danske Vinterbarn, Marc Facchii og Häwäii samt den i sandhed internationale Maxi Storrs (for første gang i Danmark). Bag dj-pulten kan man bl.a. Opleve Discoshaman, Mäuse Gerät og Rexie Lex samt svenske Musse og Kråkan, så der bliver rigeligt at danse til til den lyse morgen and way beyond.

Hvad: NoWhere og Mirage holder ud af vinterhulen-fest
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V
Hvornår: Fredag 13. februar fra kl. 20
Hvordan: Facebooklink



ANNONCE