x

Indiefestivalen Pop Revo er klar med fem nye navne

Indiefestivalen Pop Revo er klar med fem nye navne

Den aarhusianske indiefestival Pop Revo, er endnu engang klar med nye navne til plakaten, og denne gang føjer de hele fem styk til. Det drejer sig om The Soft Walls (UK) (billedet), Doldrums (CA), Les Big Byrd (SE), Doug Tuttle (US) og Gooms (DK).

Det er 11. gang i år, at Pop Revo finder sted, og blandt de allerede offentliggjorte navne finder vi Foxygen, Viet Cong og Happyness, og nu tilføjer festival så hele fem nye navne til listen. Hele herligheden finder sted i og omkring spillestederne Atlas og VoxHall i Aarhus, og løber af stablen i weekenden den 14-16. maj.

The Soft Walls (UK)

Engelske The Soft Walls, med Dan Reeves i front, har en meget speciel og nærmest hypnotiserende lyd, som blander den indadvendte dream pop med det mere støjende og psykedeliske. The Soft Walls udgav sidste år deres seneste studiealbum "No Time", og du kan varme op til festivalen med nummeret "Won't Remember my Name" fra selvsamme album.

Doldrums (CA)

Canadiske Doldrums, som er kendte for de hårde techno-beats, har med det kommende album "The Air-Conditioned Nightmare" for første gang samarbejdet med pladeselskabet Sub Pop, som Doldrum netop er blevet signet til.

Les Big Byrd (SE)

Det alternative rockband Les Big Byrd debuterede med deres første studiealbum "They Worshipped Cats" i 2014, hvor de også spillede på Roskilde Festival. Få en forsmag på de rockede surrealister med nummeret "Back to Bagarmossen" herunder, og kom i stemming til årets Pop Revo-festival.

Doug Tuttle (US)

Der er lejlighed til at pådrage sig et heftigt hallucinerende solstik, når amerikanske Doug Tuttle gæster Pop Revo til foråret. Er man fan af bands som Woods, Morgan Delt og The Byrds vil Doug Tuttle helt sikkert falde i god jord.

Gooms (DK)

Danske Gooms debuterede med deres første studiealbum "Beyond Life" i efteråret 2014, og landende som en alien fra det ydre rum. Trioen består af Aske Zidore (eks-Oh No Ono), Suni A Argjaboda og Jens Ramon (Figurines). Lyt til Grooms "House Call" herunder.

  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA