x

Volbeat indgår aftale med Metallicas management

Volbeat indgår aftale med Metallicas management

Volbeat har i dag indgået aftale med det New York-baserede mangementfirma Q Prime for varetagelse af bandets aktiviteter i Nordamerika. Bandet kommer således i stald med verdensberømte bands som Metallica, Red Hot Chili Peppers, Muse og The Black Keys.

Medgrundlægger af Q Prime, Peter Mensch siger:

"Når du ser et band – og i Lubbock, Texas tilmed – der kan spille Johnny Cashs "Ring of Fire" og deres egen "The Hangman's Body Count" i det samme sæt, så ved man, at der er noget, der er værd at arbejde med. Vi glæder os til at blive en del af den fantastiske verden af Volbeat."

Forsanger Michael Poulsen glæder sig også over samarbejdet:

"Vi er virkelig begejstrede for at indgå samarbejdet med Q Prime i Nordamerika. Vi er beærede over at være blandt store bands som Muse og Metallica og at være i stand til at arbejde med sådan en stor organisation. Og så glæder vi os naturligvis til snart at komme over Atlanten igen for at se vores amerikanske og canadiske fans i april."

I resten af verden varetages bandets aktiviteter stadig af det danske managementfirma Quarterback Entertainment med Toke Holt og Jonas Fjelding.

Peter Mensch og Cliff Burnstein grundlagde Q Prime Management i 1982. Hans første samarbejdspartner var Def Leppard, og paletten blev siden udvidet med blandt andre AC/DC, Metallica, Red Hot Chili Peppers og mange flere – i kortere perioder også Madonna og Rolling Stones.

Volbeats seneste album "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" har rundet 900.000 solgte eksemplarer på verdensplan, og deres i alt fem album har solgt mere end tre millioner globalt.

Der er én chance for at opleve Volbeat live i Norden i år. Bandet spiller lørdag 1. august i Tusindårskoven i Odense og fejrer samtidig deres 10 års jubilæum for udgivelsen af deres debutalbum "The Strength/The Sound/The Songs". Billetsalget er i fuld gang via GAFFA Live.

Se Volbeat fremføre "Heaven Nor Hell":

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA