x

Florence + the Machine klar med ny video – album på vej

Florence + the Machine klar med ny video – album på vej

"How Big, How Blue, How Beautiful" bliver det tredje albumudspil fra Florence + The Machine og melder sin ankomst den 1. juni i år. Albummet er produceret af Markus Dravs, der også står bag værker af Arcade Fire, Björk og Coldplay. Du kan allerede nu høre den varmblodige single "What Kind Of Man".

"Markus har lavet tre Arcade Fire albums" forklarer Florence Welch til NME. ".. og han har lavet Björks "Homogenic", som er et stort album for mig. Og jeg følte at han mestrede en balance mellem organiske og elektroniske kapaciteter, at han have styring over de to verdener. Og, du ved, han er god med store lyde. Og jeg kan godt lide store lyde. Og han er god med trumpeter, og jeg vidste, at jeg ville have en messingblæser-sektion på dette album"

Welch forklarede ligeledes hvordan hendes tredje udspil omhandler forsøget på at lære at leve. "Jeg tror, at selvom jeg altid har skrevet igennem fantasier og metaforer, så udspringer sangene denne gang mere af virkeligheden," forklarer hun i en erklæring om det nye album. ""Ceremonials" (forgængeren fra 2011, red.) var så fikseret på død og vand, og idéen om flugt eller transcendens gennem døden, men det nye album handler mere om at forsøge at leve, og hvordan man lever i verdenen, snarere end at forsøge at flygte fra den. Hvilket er skræmmende fordi jeg ikke gemmer mig bag noget, men jeg følte at det var noget, jeg blev nødt til at gøre." 

Du kan opleve Florence + The Machine på dette års Roskilde Festival, men indtil da kan du se musikvideoen til "What Kind Of Man" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA