Rapperen Bulldogg pladedebuterer

Rapperen Bulldogg pladedebuterer

I starten af 2006 lagde Bulldogg en demoversion af nummeret med den i bydeform primitive titel "Knep Knep, Drik Drik, Hor Hor, Snif Snif" ud på internettet til gratis download.

Her cirka to år efter udkommer nummeret så som førstesingle på rapperens kommende debutplade med forventelig udgivelse i slutningen af foråret. Men allerede nu kan man downloade rapnummeret - i en ny, opdateret version - hos TDC og payload.dk.

Derudover indgår Bulldogg et samarbejde med management/booking-bureuet Primo Entertainment. Et noget utraditionelt samarbejde, eftersom rapperens udtrykkelige ønske om at forblive maskeret og dermed anonym, når optræder til sine shows, er blevet imødekommet af selskabet. Monstro han er blevet inspireret af svenske The Knife?

Ifølge en pressemeddelelse fra Primo Entertainment vil Bulldoggs pladedebut "tilfredsstille alle de rapfans, som synes, at dansk hip hop er blevet lige lovlig hellig og pæn i kanterne". Tiden må så vise om "Danmarks hårdeste rapper", som der står skrevet andetsteds, kan leve op til den beskrivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA