x

X Factor-finalen tilbage i Jyske Bank Boxen

X Factor-finalen tilbage i Jyske Bank Boxen

DR har netop offentliggjort, at årets X Factor-finale fredag den 27. marts kommer til at foregå i Jyske Bank Boxen i Herning. Dermed er afslutningen på talentshowet tilbage i store rammer efter et år i DR Byens studie 5, hvor de første finaler også fandt sted. Jyske Bank Boxen var ligeledes rammen for X Factor-finalerne i 2012 og 2013, mens det i 2011 fandt sted i Parken.

– Vi glæder os meget over at kunne byde X Factor og DR velkommen tilbage til Herning. Vi har en lang tradition for rigtig godt samarbejde med DR og deres store flotte tv-shows. DR har gang på gang vist, at Jyske Bank Boxen og store tv-produktioner er en stærk kombination, siger administrerende direktør Georg Sørensen, MCH, som Jyske Bank Boxen hører under.

DR's Underholdningschef Jan Lagermand Lundme er også glad for, at finalen atter rykker til Jylland.

– Jyske Bank Boxen er en drømmelocation for os. Det er en arena i absolut topklasse, på alle niveauer, når det kommer til at afholde et stort og unikt show som X Factor-finalen. Det ved vi fra 5. og 6. sæson, og derfor er jeg særdeles godt tilfreds med, at vi igen kan fyre finalebraget af her. Der er rigtig mange X Factor-fans rundt i landet, der gerne vil opleve X Factor-finalen, og vi ved, at Jyske Bank Boxen igen kan skabe den perfekte ramme for en flot og uforglemmelig finale, siger underholdningschefen.

Billetsalget starter den 20. februar kl. 10.00 via drbillet.dk og MCH Billetsalg, Østergade 37, tlf.: 9926 9708.

Aftenens første liveshow er i øvrigt netop afsluttet, og her var sangerinden Nanni fra 23+ kategorien den første, som dommerne Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee måtte sende hjem. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA